globe

eSPi bvba
Smidstraat 169
B-2590 Berlaar
Belgium

GSM: +32 473 97 85 93

E-mail: jaak.borghs@eSPi.be

eSPi bvba

executive  services  and  projects  international

eSPi als coach, mentor, facilitator en enabler voor startende en kleine groeiende bedrijven. Dit kan gaan van pure coaching tot verregaand engagement zoals oprichting, vinden van kapitaal, verantwoordelijkheid en know-how.

Voorwaarde is dat de sleutelpersonen, de spil van de onderneming, de “champions” erin geloven en ervoor gaan en dit geloof aan ons kunnen overbrengen.

Ieder van de eSPi initieven wordt gebouwd rond bepaalde kerncompetenties en een zorgvuldig gedefinieerde marktniche. Zo wordt er gestreefd naar “intimiteit” met de klant en “intimiteit” met de technologie (in brede zin: processen, know-how, services, ….).

CadBimage

CadBimage verricht bouwkundig tekenwerk in een BIM omgeving in 2D, 3D, verzorgt visualisaties en animaties, faciliteert energiestudies, enerzijds voor architecten, bouwpromotoren en aannemers; anderzijds krijgen bedrijven met vastgoed en facility management aparte aandacht. Wij digitaliseren eveneens papiertekeningen en archieven. We pakken het pragmatisch aan en beginnen kleinschalig maar met hoge professionaliteit.

Trabajo - Uw knelpuntvacatures snel(ler) invullen.

Veiligheidscoördinatie voor bouwprojecten